برگزاری همایش روز جهانی غذا و تقدیر از شرکتهای تولیدی برتر استان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

28 مهر 1397
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: نام‌گذاری یک روز در تقویم جهانی به نام غذا نشان از اهمیت بسیار بالای این موضوع در دنیای امروزی دارد.

دکتر یحیی رضایی با اشاره به شعار در نظر گرفته‌شده به مناسبت روز جهانی غذا در سال ۲۰۱۸ گفت: انتخاب شعار رفتار ما آینده ما را می‌سازد٬ تلاش ما برای دنیای بدون گرسنه تا سال ۲۰۳۰" که توسط سازمان جهانی غذا اعلام شد بسیار هوشمندانه است زیرا رفتار کنونی ما در برابر منابع غذایی و تولید محصولات غذایی در ریشه‌کن کردن این معضل تأثیر بسزایی خواهد داشت.
دکتر رضایی خطاب به مسئولین فنی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی صنایع غذایی استان بوشهر گفت: رعایت استانداردها در تولید به‌عنوان خط قرمز معاونت غذا و دارو در نظر گرفته می‌شود ازاین‌رو متولیان صنایع غذایی استان باید خطوط قرمز معاونت غذا و دارو را در نظر داشته باشند.
همایش روز جهانی غذا با حضور مدیران و کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، کارشناسان شبکه‌های بهداشت تحت پوشش دانشگاه، مدیران و مسئولین فنی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی استان در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.
هم‌زمان با این همایش کارگاه آموزشی اصول GMP و اصول HACCP توسط مهندس ناصحی فر کارشناس ارشد مواد غذایی معاونت غذا و دارو نیز اجرا شد.
در این همایش با اهدای لوح به کارشناسان برگزیده اداره نظارت بر مواد غذایی، کارشناسان شبکه‌ها‌ی بهداشت و درمان شهرستان‌ها، مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی نمونه و برجسته استان از زحمات آنان تقدیر به عمل آمد.

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.