" مراسم تقدیر از شرکتهای تولیدی برتراستان بوشهر به مناسبت روز جهانی غذا"

1 آبان 1396
به گزارش روابط عمومی معاونت غذاوداروبوشهر،همزمان با روز جهانی غذا ،مدیران ومسئولین فنی برتر واحدهای تولید وفن آوری موادغذایی استان بوشهر معرفی شدند.
دراین مراسم که در سالن همایش معاونت غذاوداروبوشهر برگزار گردید ،دکتر یحیی رضایی معاون غذاوداروضمن گرامیداشت روز جهانی غذا براهمیت ایمنی مواد غذایی و نقش تغذیه سالم در پیشرفت اقتصادکشور تاکید نمودند. سپس خانم مهندس صدری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی بوشهر طی سخنانی از زحمات مدیران ومسئولین فنی و کارشناسان مواد غذایی استان که باعث ارتقاء سطح کمی وکیفی شاخصهای سلامتی جامعه گردیده است تقدیر و تشکر نمودند. درپایان این همایش اسامی شرکت نان برکت کنگان و میلادتنگستان بوشهر وآجيل و خشكبار مجلسی به عنوان واحدهای تولیدی برترمعرفی شد.دربخش معرفی کارشناس برتر نیز خانم مهندس نوبخت از شبکه بهداشت دیلم عنوان کارشناس نمونه سال 96 را کسب نمودند.

 




تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.