نام ونام خانوادگی : باقر ملائی
مدرک : فوق لیسانس علوم و صنایع غذایی
سابقه کار : 15 سال
شرح وظایف کارشناس مسئول مواد غذایی
مطالعه و تحقیق و آموزش در مورد مواد مختلف که مصرف آنها از طرف سازمانهای بهداشتی بین المللی منع شده و گزارش آن به مافوق
کنترل و نظارت بر ساخت مواد خوراکی و آشامیدنی از نظر فرمول ترکیب و بهداشتی بودن محصول و حذف مواد افزودنی غیر مجاز و جلوگیری از آلودگی های شیمیایی میکروبی و قارچی و سموم
بازرسی و جلوگیری از فعالیت متخلفین قانون در خصوص مواد خوردنی ، آشامیدنی و بهداشتی و ارائه گزارش یه مقام مافوق
نظارت و همکاری در بررسی ظروف و نظارت بر کیفیت بسته بندی مواد و ارائه نظرات مشورتی لازم
انجام راهنمایی های لازم به کارشناسان و کاردانها تحت نظر در انجام وظایف مربوطه و هماهنگی و تقسیم فعالیتهای آنها و قسمت های ذیربط
آموزش روشهای HACCP , GHP , GMP برای مسئولین فنی و صاحبان واحد های تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی