مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی
شرح و وظایف
بهره گیری از قوانین و مقررات جاری ومنابع علمی وفنی ومرجع واستانداردهای ملی وبین المللی در بررسی و اظهارنظرها
برنامه ریزی و سازماندهی و هماهنگی بین قسمتهای ذیربط ، ارشاد وراهنمایی کارشناسان و کارکنان تحت سرپرستی و ارتباط با اداره کل
رسیدگی به درخواست ها ، نامه ها و شکایات و استعلام ها و مدارک و نمونه های رسیده و ارجاع به کارشناسان و قسمت های ذیربط و نظارت برگردش امور و شناسایی و اقدام در جهت رفع مشکلات و نارسائی ها
نظارت بر رسیدگی بر فعالیت فنی و بهداشتی واحد های تولیدی و بسته بندی و نگهداری و عرضه مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی مشمول قانون و کنترل کیفیت محصولات تولیدی و نمونه برداری از طریق اعزام کارشناسان و مامورین در سطح استان
نظارت و رسیدگی به مدارک تاسیس موسسات جدید التاسیس و تطبیق کروکی با محل بر اساس مجوز قانونی و صنعتی و ظوابط فنی بهداشتی جاری و تکمیل پرونده های وارسال به اداره کل نظارت بر مواد غذایی جهت صدور تاسیس پروانه