به مناسبت روز جهانی غذا همایشی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد

24 مهر 1398

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو : به مناسبت روز جهانی غذا همایشی با حضورمعاون غذا و دارو دانشگاه ، مدیران ، کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت ، کارشناسان شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه  مدیران و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولیدی استان در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید .

در این مراسم دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو ضمن عرض خیر مقدم ، از کلیه دست اندر کاران حوزه غذایی  که دراین مراسم حضور پیدا کرده بودند تقدیر و تشکر بعمل آورد.

وی افزود : 24  مهرماه ( 16 اکتبر) سالروز تأسیس سازمان جهانی غذا و به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده و شعار جهانی در نظر گرفته شده برای سال 2019 به مناسبت این روز " عملکرد ما آینده ما است ٬ رژیم های غذایی سالم برای جهانی عاری از گرسنگی  " می باشد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این نشست از مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولید و صنایع غذایی که با تولید محصولات استاندارد و مناسب ، سلامتی را در جامعه به ارمغان آورده اند تقدیر و تشکر نمود و تاکید کرد در تولید محصولات خود استانداردهای لازم را مد نظر قرار دهند.

همچنین در این مراسم مهندس رکاب پور  مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی معاونت ، گزارشی از عملکرد این اداره ارائه نمودند.

در ادامه مراسم با  اهدای لوح تقدیر به کارشناسان برگزیده اداره نظارت بر مواد غذایی ، کارشناسان شبکه ها ، مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی نمونه و برجسته استان تقدیر و تشکر بعمل آمد .

در پایان این نشست ویژه نامه یادبود روز جهانی غذا  که توسط معاونت غذا و دارو تهیه شده بین مدعوین توزیع گردید.

 

انتهای پیام/ غ.ه-2070


کلمات کلیدی:
همایش.روز.جهانی.غذا     بوشهر    

تاریخ بروز رسانی:   4 آبان 1398

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >