در راستای تقویت توان فنی مسئولین فنی واحد های تولیدی بعنوان یکی از موثر ترین بازوان اجرایی سازمان غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی،دوره آموزشی آشنایی با الزامات چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی ( PRPs )وزارت بهداشت و نحوه اجرای آن در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باحضور کارشناسان ستادی/ شهرستانی نظارت بر مواد غذائی و مسئولین فنی واحد های تولیدی استان به مدت 5 ساعت از ساعت 9 صبح توسط آقایان مهندس رامین ناصحی فر و دکتر عباس مرشدی در روز سه شنبه مورخ 5/5/95 برگزار گردید.