نشست صمیمانه کارشناسان غذایی استان با جنای آقای دکتر حسینی

28 مهر 1393
مدیر کل فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی

این نشست که در تاریخ 27/7/93 در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو برگزار گردید ابتدا دکتر رضایی ضمن خوش آمد گوییاز  جناب آقای دکتر حسینی و همکار محترم ایشان جناب آقای مهند شاکر، سخنانی در رابطه عملکرد معاونت ایراد نمودند سپس دکتر حسینی بیان کردن که با توجه به طرح نظام تحول سلامت سازمان غذا ودارو نیز 5 گام را در مرحله اجرا دارد که اولین گام آن طرح برچسب گذاری بروی بسته های مواد غذایی است که در سه رنگ سبز،زرد قرمز طراحی شده که رنگ سبز نشانه بی خطر بودن فرآورده ،رنگ زرد نشانه این است که فرآورده با احتیاط مطرح شود و رنگ قرمز نشانه پرخطر بودن فرآورده از لحاظ نمک ،چربی ،و شکر می باشد . همچنین کارشناسان غذایی نیز در حول محور نظارت و بازرسی و نمونه برداری پیشنهادات مطرح نمودند و کارشناس سازمان غذا ودارو جناب آقای شاکر پاسخ گو بودند  . همچنین ایشان  از بخش های مختلف معاونت بازدید نمودند.

 

            

   

 


کلمات کلیدی:
کارشناسان.غذایی     فرآورده     های     خوراکی        

تاریخ بروز رسانی:   28 مهر 1393

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >