به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو : به مناسبت روز جهانی غذا همایشی با حضورمعاون غذا و دارو دانشگاه ، مدیران ، کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت ، کارشناسان شبکه های بهداشت تحت پوشش دانشگاه مدیران و مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های تولیدی استان در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید .
در این مراسم دکتر یحیی رضایی معاون غذا و دارو ضمن عرض خیر مقدم ، از کلیه دست اندر کاران حوزه غذایی که دراین مراسم حضور پیدا کرده بودند تقدیر و تشکر بعمل آورد.
وی افزود : 24 مهرماه ( 16 اکتبر) سالروز تأسیس سازمان جهانی غذا و به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده و شعار جهانی در نظر گرفته شده برای سال 2019 به مناسبت این روز " عملکرد ما آینده ما است ٬ رژیم های غذایی سالم برای جهانی عاری از گرسنگی " می باشد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این نشست از مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولید و صنایع غذایی که با تولید محصولات استاندارد و مناسب ، سلامتی را در جامعه به ارمغان آورده اند تقدیر و تشکر نمود و تاکید کرد در تولید محصولات خود استانداردهای لازم را مد نظر قرار دهند.
همچنین در این مراسم مهندس رکاب پور مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی معاونت ، گزارشی از عملکرد این اداره ارائه نمودند.
در ادامه مراسم با اهدای لوح تقدیر به کارشناسان برگزیده اداره نظارت بر مواد غذایی ، کارشناسان شبکه ها ، مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی نمونه و برجسته استان تقدیر و تشکر بعمل آمد .
در پایان این نشست ویژه نامه یادبود روز جهانی غذا که توسط معاونت غذا و دارو تهیه شده بین مدعوین توزیع گردید.
انتهای پیام/ غ.ه-2070