به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو :کارگاه آموزشی با عنوان " فرمولاسیون جدید و نقش روغن های با مقاومت بالا جهت کاهش اسیدهای چرب ترانس " در تاریخ 97/2/26 و با موضوعات ساختار اسیدهای چرب ، کنترل ایزومر ترانس با تغییر شرایط واکنش هیدروژناسیون و کاتالیزوهای هیدروژناسیون با تدریس دکتر برمک و دکتر مبارکی از کارشناسان آزمایشگاه معاونت غذا و دارو جهت کارشناسان مواد غذایی ، مسئولین فنی کارگاهها و کارخانجات مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی سراسر استان در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
به نقل از خانم مهندس باصری مسئول آموزش معاونت غذا و دارو از آنجایی که نوع روغن مصرفی در سلامتی انسان نقش بسزایی دارد و اهمیت گنجاندن روغن خوراکی سالم در برنامه غذایی قابل انکار نیست ، این کارگاه آموزشی تشکیل شد و هدف از برگزاری آن آشنایی با آخرین دستاوردهای فرمولاسیون در زمینه بهبود کیفیت روغن های مصرفی بود .
درپایان به سوالات مسئولین فنی کارگاهها و کارخانجات مواد غذایی در خصوص اسیدهای چرب ترانس و نحوه تولید آن در صنایع مختلف غذایی و راههای کاهش آن توسط مدرسین کارگاه پاسخ داده شد.