نکات بهداشتی و تغذیه ای در خصوص گروه گوشت و حبوبات

1394/3/2 0:0

گوشت مرغ در اثر نگهداری در شرایط نامناسب به تدریج خاکستری و گاهی سبز رنگ می شود که در این صورت باید از مصرف آن خوداری نمود

لکه های سفید روی پوست مرغ بعلت انجماد آب زیر پوست است و مصرف چنین گوشتی بلامانع است از مصرف مرغ هایی که دچار لاغری مفرط هستند باید خوداری شود

گوشت ، غذاهای گوشتی و تخم مرغ

مرغ سالم دارای پوست شفاف و مرطوب بوده و بوی بد نمی دهد

گوشت مرغ نگهداریشده در شرایط نامناسب خاکستری و گاهی سبز رنگ است و مصرف کردنی نیست

جهت دریافت اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

فایل 2

تهیه شده از شبکه بهداشت شهرستان دشتستان

کلمات کلیدی:
گوشت.مرغ     نگهداری     نکات.ایمنی    

تاریخ بروز رسانی:   2 خرداد 1394

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ | فايل متن
< >