پنج کلید برای ایمنی غذایی :
یک دستور العمل راهنما برای فروشندگان و مصرف کنندگان غذا :
کلید 1 : تمیز نگه داشتن دست ها و ظروف
کلید 2 : جدا نگه داشتن غذای خام و پخنه
کلید3 : پختن کامل غذا
کلید 4 :نگهداری غذا در درجه حرارت مناسب
کلید 5 : استفاده از آب و مواد اولیه سالم
جامعه سالم زیر بنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راههای نیل به این هدف برخورداری از تغذیه سالم می باشد .
سازمان غذا ودارو یکی از متولیان اصلی در خصوص نظارت بر تولید مواد غذایی سالم و ایمن کشور می باشد