بر چسب محصولات مواد غذایی ، آشامیدنی

1394/3/2 0:0

پنج کلید برای ایمنی غذایی :

یک دستور العمل راهنما برای فروشندگان و مصرف کنندگان غذا :

کلید 1 : تمیز نگه داشتن دست ها و ظروف

کلید 2 : جدا نگه داشتن غذای خام و پخنه

کلید3 : پختن کامل غذا

کلید 4 :نگهداری غذا در درجه حرارت مناسب

کلید 5 : استفاده از آب و مواد اولیه سالم

جامعه سالم زیر بنای توسعه هر کشور بوده و یکی از راههای نیل به این هدف برخورداری از تغذیه سالم می باشد .

سازمان غذا ودارو یکی از متولیان اصلی در خصوص نظارت بر تولید مواد غذایی سالم و ایمن کشور می باشد

 

کلمات کلیدی:
سازمان.غذا.دارو    

تاریخ بروز رسانی:   2 خرداد 1394

تعداد بازدید:   ۱

 


چاپ | فايل متن
< >