سیستم های پایدار مواد غذایی برای امنیت غذا و تغذیه


1393/3/18 0:0
شعار روز جهانی غذا 16 اکتبر مطابق با 24 مهر 92
دکتر یحیی رضایی

16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا و توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا توسط سازمان خواربار و کشاورزی fdo انتخاب گردیده واز آن به بعد هر ساله جهان این روز را برای توجه دادن به سایه سیاه فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حداقلی غذا که بتوان سلامت آنها را تضمین کند محروم می کند ، معطوف داشتند . امسال شعار روز جهانی غذا سیستم های پایدار در تولید مواد غذایی می توان به سمت نهادینه کردن امنیت غذایی حرکت نمود و بخشی آلام بشر را در سراسر جهان کاهش داد .

در کل می توان گفت که روز جهانی غذا

  • تشویق و تحریک ملت ها ، سران دولت ها ، مراکز بین المللی و نهادهای غیر دولتی به افزایش تولید محصولات کشاورزی برای پایان دادن به گرسنگی
  • تشویق به برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه برای همکاری های اختصاصی و کشاورزی و حمایت های متقابل برای افزایش محصول
  • تشویق روستائیان و خصوصاً زنان به مشارکت در تصمیم گیر یهای که شرایط زندگیشان را بهبود می بخشد .
  • افزایش آگاهی عمومی ملل و توجه دادن آنها به مسئله گرسنگی در جهان
  • تشویق انتقال تکنولوژی به جهان در حال توسعه
  • امید است مسئولین محترم ما در نظام جمهوری اسلامی ایران که یکی از اهداف اصلی اش کمک به محرومان و مستضعفین می باشد همت کرده و با ارائه برنامه های پایدار در زمینه کشاورزی به رفع گرسنگی در ایران و جهان کمک نمایند و جامعه جهانی روزی را که هیچ گرسنه ای در جهان نباشد تجربه نماید .

دریافت فایل پیوست


   

تاریخ بروز رسانی:   6 امرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱


ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

< >