16 اکتبر هر سال مطابق با 24 مهر ماه بعنوان روز جهانی غذا و توجه دادن جهانیان به مسئله مهم غذا توسط سازمان خواربار و کشاورزی fdo انتخاب گردیده واز آن به بعد هر ساله جهان این روز را برای توجه دادن به سایه سیاه فقر و گرسنگی که عده ای را از داشتن حداقلی غذا که بتوان سلامت آنها را تضمین کند محروم می کند ، معطوف داشتند . امسال شعار روز جهانی غذا سیستم های پایدار در تولید مواد غذایی می توان به سمت نهادینه کردن امنیت غذایی حرکت نمود و بخشی آلام بشر را در سراسر جهان کاهش داد .
در کل می توان گفت که روز جهانی غذا
- تشویق و تحریک ملت ها ، سران دولت ها ، مراکز بین المللی و نهادهای غیر دولتی به افزایش تولید محصولات کشاورزی برای پایان دادن به گرسنگی
- تشویق به برقراری ارتباط کشورهای در حال توسعه برای همکاری های اختصاصی و کشاورزی و حمایت های متقابل برای افزایش محصول
- تشویق روستائیان و خصوصاً زنان به مشارکت در تصمیم گیر یهای که شرایط زندگیشان را بهبود می بخشد .
- افزایش آگاهی عمومی ملل و توجه دادن آنها به مسئله گرسنگی در جهان
- تشویق انتقال تکنولوژی به جهان در حال توسعه
- امید است مسئولین محترم ما در نظام جمهوری اسلامی ایران که یکی از اهداف اصلی اش کمک به محرومان و مستضعفین می باشد همت کرده و با ارائه برنامه های پایدار در زمینه کشاورزی به رفع گرسنگی در ایران و جهان کمک نمایند و جامعه جهانی روزی را که هیچ گرسنه ای در جهان نباشد تجربه نماید .