مقالات علمی
1
اسید چرب اشباع ،غیر اشباع و ترانس چه مفهومی دارد؟
مهندس علی اکبر سلیمی فرد.کارشناس کنترل مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان


اصلاح الگوی مصرف مواد آرایشی و بهداشتی
واژه ی الگوی مصرف ترکیبی از دو کلمه ی الگو و مصرف است. الگو یعنی تعیین چهارچوبه ای که معطوف به نیازهای فرد براساس جنس، سن، زمان و مکان است و مصرف یعنی صرف هر نوع کالا، خدمت، فرصت و موقعیتی برای رسیدن به هدف خاص لذا می توان الگوی مصرف را چنین تعریف نمود که الگوی مصرف در هر جامعه عبارت است از آن چهارچوب مصرفی که اکثریت افراد جامعه هنگام مصرف از آن الگو تبعیت کرده و شکل و میزان مصرف خود را بر آن منطبق می سازند. با در نظر گرفتن این تعریف، "اصلاح الگوی مصرف" عبارت است از مطلوب ترین روش مصرف در جامعه؛ به عبارت دیگر انطباق الگوی مصرف جامعه با موازین عقلی و منطقی به طوری که در آن حد کمی و کیفی مصرف، بهینه و مبتنی بر منافع فردی و جمعی باشد.


آفت کش ها
مهندس فاطمه مهرجوئی(کارشناس نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بوشهر)


عسل طبیعی و خواص شگفت انگیز انواع عسل
آزاده آرام(کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی اداره نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بوشهر)


The Effect Of Heating Simulated By Rancimat And Evaluating Fatty Acids Profile Of Corn Oil After Exceeding Oxidative Stability
دکترابراهیم عادلیان، مهندسین علیرضا برمک، شیرین حسن زاده، محمد حسین رکاب پور


مقایسه پروفایل اسید های چرب دانه درخت گل ابریشم شب خسب بومی استان بوشهر با برخی از روغن های متداول
علیرضا برمک،الهام ایزدی،شیرین حسن زاده،ابراهیم عادلیان،نسترن پولادی،


سیستم های پایدار مواد غذایی برای امنیت غذا و تغذیه
شعار روز جهانی غذا 16 اکتبر مطابق با 24 مهر 92 دکتر یحیی رضایی


مستند سازی تجربیات دوره خدمت مهندس سوسن صدری
مستند حاضر به منظور انتقال تجربیات دوران خدمت این حقیر به سایر همکاران نظارت بر مواد غذائی تدوین گردیده و امید است بتواند در راه ارتقا ء و بهبود امور اجرائی موثر باشد


جایگزینهاي متیل بروماید در انبارداري خرما
-1 حسین دلخواه کارشناس مواد خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان -2 حمید رضایی کارشناس بهداشت محیط و حرفه اي شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان دشتستان 3- مصیب برهان پزشک عمومی معاون بهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان 4- غلامرضا کهنکارشناس ارشد بهداشت عمومی رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان


فست فود
شیرین حسن زاده کارشناس مواد غذایی معاونت غذا ودارو


استفاده از فرایند فشار بالا در صنعت شیر و فراورده های لبنی
دکتر ابراهیم عادلیان کارشناس مواد غذایی معاونت غذا ودارو


بررسي روند بهبود كيفيت ظروف يكبار مصرف مورد استفاده در صنايع غذايي وايمني آنها
نسترن پولادی کارشناس مواد غذایی معاونت غذا ودارو


اصول نگهداری روغن
فاطمه مهرجویی کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت شهرستان تنگستان


تاثيرفرآيندهاي صنعتي روي ارزش موادغذايي وريزمغذي ها
سمیه باصری_کارشناس نظارت برموادغذایی،آشامیدنی،آرایشی وبهداشتی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتی


برنج سیاه غذای جادویی
باقر ملائی معاونت غذا ودارو


حرارت‌دهی به روش اُهمیک با کمک مقاومت الکتریکی غذا در صنایع غذایی‌ (کنسرو سازی )
حسین دلخواه کارشناس مواد غذایی شبکه بهداشت ودرمان دشتستان


اعجاز گردو:
امين پناهيان كارشناس مواد غذايي شهرستان جم


افزودنیهای مواد غذایی چه هستند
علی اکبر سلیمی فرد. کارشناس ازمایشگاه شبکه بهداشت و درمان دشتستان


1
< >